Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések és válaszok a subbox csomagokkal kapcsolatban

A sikeres fizetés után feldolgozzuk a rendelést és 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül a csomag.

Lehetőség van házhozszállítást kérni illetve FoxPost csomag automatában lévő átvételre is, az ország bármely pontján.

A FoxPostnál két lehetőség van, az egyik a sima házhozszállítás, ami értelemszerűen úgy működik mint az összes többi futárszolgálatnál.

A másik lehetőség, hogy a csomagot a vásárló által választott csomagautomatába kéri, az ország bármely pontjára.

Pl. A budapesti Árkádban találhatunk FoxPost csomagautomatát(és még sok másik plázában) mi a feladáskor megadjuk a vásárló elérhetőségeit, fontos hogy a telefonszám is meglegyen, és amikor a csomag átvehető, sms-ben kapunk egy kódot amivel kinyílik az automata azon ajtaja amiben a mi csomagunk van.

Tehát ha nem vagy biztos abban, hogy otthon vagy és át tudod venni a csomagot, akkor sokkal jobb ha ezt a lehetőséget választod, mivel itt reggeltől estig átvehető a csomag.

A dobozok tartalma mindig megújuló, különböző játékok, kiegészítők találhatók a dobozokban, illetve prémium minőségű jutalomfalatok.

Minden hónapban más és más játékok illetve kiegészítők találhatók a dobozokban, mint például plüssfigurák, etető tálak, póráz, nyakörv, labdák és a legkülönbözőbb termékek.

Kizárólag ismert, minőségi ételek illetve jutalomfalatok találhatók a dobozainkban.

Jelenleg a dobozok tartalma inkább a kis és közepes testű kutyáknak ajánlott.

Hamarosan már a nagyobb fajta kutyáknak is lesznek meglepetés dobozaink.

Az oldalon nincs külön regisztráció, nincs rá szükség, hiszen a megrendelésnél minden szükséges adatot elkérünk, és onnantól emailen keresztül kommunikálunk a vásárlóinkkal.

A fizetés a futárnál, vagy a Foxpost automatánál türténik átvételkor.

Ha nem vagy megelégedve a termékkel, akkor jogszabály szerint 14 napon belül van lehetőség visszaküldeni a terméket. Az erre vonatozó részleteket az ÁSZF tartalmazza.